چای گل سرخ یک چای گیاهی است که از میوه های شبه گیاه گل رز ساخته شده است.
این میوه دارای طعمی ظریف و گل است که با طعم کمی ترش کمی شیرین است.
دقیقاً زیر گلبرگهای گل رز ، باسن گل رز کوچک ، گرد و معمولاً قرمز یا نارنجی است.
چند صد گونه گیاه گل رز وجود دارد ، اگرچه تحقیقات در مورد باسن گل رز بر روی شبه میوه گیاه گیاه گل سرخ (Rosa canina) (منبع 1Trusteded) متمرکز شده است.
باسن گل رز با فواید بیشماری از جمله بهبود ایمنی ، سلامت قلب ، کاهش وزن و پیری پوست مرتبط است.
در اینجا 8 مزایای سلامتی نوشیدن چای گل سرخ وجود دارد.
1. سرشار از آنتی اکسیدان است
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از آسیب سلولی ناشی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد محافظت یا کاهش می دهند.
مصرف غذاها و نوشیدنی های سرشار از آنتی اکسیدان ممکن است در برابر شرایط مزمن مانند بیماری قلبی ، سرطان و دیابت نوع 2 محافظت کند (منبع 2Trusted).
در مطالعه ای در مورد محتوای آنتی اکسیدان شش عصاره میوه ، گل سرخ بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدان را نشان داد (3).
به طور خاص ، مشخص شده است که حاوی مقادیر زیادی پلی فنول ، کاروتنوئیدها و ویتامین های C و E است که همگی خاصیت آنتی اکسیدانی قدرتمند دارند (1 منبع معتبر ، منبع 4Trusted).
مقادیر این آنتی اکسیدان ها در باسن گل رز بسته به نوع گیاه ، زمان برداشت محصول و ارتفاعی که در آن گیاه کاشته می شود می تواند بسیار متفاوت باشد (4Trusted Source، 5Trusted Source).
جالب اینجاست که گیاهان از ارتفاعات بالاتر دارای سطح آنتی اکسیدانی بالاتری هستند (منبع 4Trusted).
علاوه بر این ، تحقیقات نشان می دهد که باسن گل رز خشک شده ممکن است آنتی اکسیدان کمتری نسبت به انواع تازه داشته باشد (6).
از آنجایی که می توان چای گل سرخ را با هر کدام تهیه کرد ، ممکن است با استفاده از باسن گلاب تازه به جای خشک یا کیسه های چای آنتی اکسیدان بیشتری دریافت کنید.
درباره این سایت